Правила на къщата - TIA MARIA - Luxury Chalet and SPA

Правила на къщата

Уважаеми гости,

Добре дошли в Луксозна Вила и СПА Тиа Мария.
Бихме искали да Ви запознаем с основните правила на този дом.
Те са създадени така, че да гарантират комфорта и безопасността Ви.
Правилата следват международно установени практики.
Те са подготвени от специалисти с богат опит в предлагането на луксозни къщи във всички части на света.
По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество.
Моля пазете градината, както бихте направили с Вашата.
Моля не късайте цветята.
Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом.
Моля грижете се за мебелите във вилата.
По време на Вашия престой, тя е Ваша.

Резервации, Плащане и Анулиране
Стандартните цени, включително всички промоционални политики, се публикуват на платформите за резервации, с които работим. Информация може да получите и от нашия уебсайт и при запитване.
Минималният престой във вилата е 2 нощувки Изключения правят празничните пакети.
В случай, че се свържете директно с нас, резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви.
Останалите 50% се заплащат при настаняване.
Резервации, направени в последния момент /до седмица преди началната дата/, изискват пълно плащане на престоя. При анулирането на този вид резервация, сумата не се възстановява.

Настаняване, Напускане
Настаняването става в 16 часа.
Напускането става в 11 часа.

Забравени вещи
Забравените вещи, се изпращат на посочен от гостите адрес за тяхна сметка, само при желание на гостите.

Поверителност на Вашите лични данни
Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени да събираме Ваши лични данни при настаняване.
Всички събирани лични данни са поверителна и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това. Нашата Политика за Защита на Личните Данни е публикувана на уебсайта ни https://www.luxurychalet-spa.com/

Депозит за щети
Интериорът на Луксозна Вила и СПА Тиа Мария е създаден с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, лукс и чувство за уникалност. Съгласно действащото законодателство и тези Правила, отстраняването на всички щети, нанесени от гостите на къщата, се заплащат от тях.
За да се гарантира доброто отношение към интериора, мебелите и оборудването в тази къща, се изисква предоставяне на депозит от 800 евро от посетителите, чрез блокиране на сумата по карта или превод по банков път преди настаняването.
При отсъствие на щети, пълната сума от 800 евро се възстановява до 15 дни  след напускане на вилата.

Пушене
Не се допуска пушене в нито едно от закритите помещения на къщата. Това включва бездимни цигари, наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси и общи зони на открито има поставени пепелници.
Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.
При нарушение на тази политика, от Вашия депозит ще бъде удържана сума от 250 евро за почистване и премахване на миризмата.

Свещи
Свещите създават романтика и ние го разбираме прекрасно, но те са опасни и могат да доведат до пожар и значителни щети на къщата. В нито едно от помещенията за настаняване не се допуска паленето на свещи, освен в трапезарията за хранене, СПА и Барбекю зоните и то под наблюдение.

Деца
Ние също обичаме  децата.  Дори имаме няколко наши. Децата са добре дошли във вилата, но те трябва да са под  надзор на възрастни по всяко време на денонощието.

Шум
Ние също обичаме партитата и забавите точно като Вас, но моля имайте предвид комфорта на нашите съседи. Моля, уважавайте хората около Вас. Силна музика и шумни компании не се разрешават в часове от14 до 16, и вечер след 24 часа.

Хавлии и Халати
По време на Вашия престой са осигурени халати и хавлии за баня и СПА. Те трябва да бъдат оставени в стаята при напускане. Всички липсващи хавлии и халати,  ще бъдат таксувани по 50 евро всяка.

Спа и Джакузи
Наслаждавайте се на топлината и уюта на топлата минерална вода и камината, но моля да се съобразявате се с основните правила по-долу.
След използванeто на джакузито, моля да поставите покривалото му и да го затиснете с възглавниците (при силен вятър може да бъде отнесено в другия край на двора). В противен случай, водата изстива, а и могат да попаднат и други боклуци и листа в басейна.
Моля, не пушете в джакузито и Спа зоната.
Използването на хавлиени кърпи за сауната и шезлонгите е задължително. Подсигурили сме ги за вас.
Моля, не използвайте чехли в сауната. Това касае Вашата хигиена и здраве.
Моля, не носете храна в СПА зоната и басейна.
Моля, прибирайте шезлонгите след ползването им отвън в СПА зоната. Сутрешната роса и поливната система ги мокрят.

Камини

В закритите пространства на този прекрасен дом има 3 камини.
Те са истински, но не служат за отопление на къщата. Камините са част от интериорния дизайн и създават усещане за топлина и уют.
Ползването им се таксува - по 40 лв. на всяка камината  на ден.
Въпреки таксата, молим Ви пазете природата и въздуха и бъдете пестеливи в използването на дърва.
Камините се почистват и зареждат от персонала , всяка сутрин!

Домашни любимци
Ние обичаме животните, но има гости със здравословни проблеми като алергии и други. Поради това, престоя  на домашни животни не е желателен.

Контакти

с. Баня
ул. Втора No 76 B
Банско 2770, България
tia.maria.eood@gmail.com
+359 88 877 7981